Tipizate la comandă în Bacău | Tipografia Vega

tipizate la comanda bacau

Tipizate personalizate Bacău

Tipar Digital, Flyere, Pliante, Tipar Offset
bonuri, avize, facturi, foi de parcurs, chitanțe, jurnale, borderouri, nir-uri, rapoarte, note de plată la comandă, cu livrare rapidă în Bacău.

Tipografie tipizate cu livrare în Bacău

Tipar digital, flyere, pliante, tipar offset
bonuri, avize, facturi, foi de parcurs, chitanțe, jurnale, borderouri, nir-uri, rapoarte, note de plată personalizate.

Vă rugăm să trimiteți solicitarea de negociere de preț pe adresa de Email vegaprodbz@gmail.com sau să ne contactați la telefon 0722 694 589 | 0722 207 847.

tipizate la comanda bacau

De peste 25 ani, Tipografia Vega Prod oferă servicii de cea mai bună calitate, atât pentru persoane fizice cât și pentru firme. Suntem furnizori de încredere pentru diverse instituții de stat și bancare. Realizăm cărți de vizită, flyere, pliante, tipizate, caiete școlare dar și print-uri de mari dimensiuni pentru campanii publicitare. Experții noștri vă asigură o calitate profesională și gata la timp pentru orice tip de print offset și digital.

Punem un accent deosebit pe menținerea serviciilor la o calitate superioară pentru toți clienți. Nu numai că vă garantăm că veți fi încântați de calitatea serviciilor noastre de tipărire, veți fi încântați si de calitatea serviciului în relația cu clienții.

Avem parteneriate solide cu firme și companii din Bacău. Livrăm în permanență tipizate personalizate în tot județul Bacău, București și oriunde în țară.  Oricare ar fi comanda dvs., suntem pregătiți să tipărim și livrăm în termenul stabilit.

Vega Prod vă oferă noua gamă de produse SILENCE®. De la tipizate la registre și caiete școlare, venim în întampinarea oricărei nevoi, atât a companiei dvs. cât și a școlarilor.

Pentru firme și companii realizăm la comandă toată gama de tipizate. Avize, facturi, bonuri de consum, bonuri de marcaj, fișe, foi de parcurs, chitanțe, borderouri, rapoarte de gestiune, note de plată, registru de casă. Toată gama de tipizate se realizează pe hârtie autocopiativă sau offset de 55g/mp și copertă CDC 200g/mp.

Producem role case de marcat, de toate dimensiunile, din hârtie TERMAX P-84 S, producție Torraspapel. S.A. – Spania.

Căutați o tipografie în Bacău?

Puteți conta pe serviciile tipografiei Vega! Realizăm și oferim cea mai largă gamă de materiale publicitare, de toate dimensiunile, de la cărți de vizită la bannere, afișe sau panouri publicitare.

Aveți nevoie de flyere, pliante, tipar offset sau digital în Bacău?

Executăm orice lucrare tipografică plecând de la faza de proiect până la faza de produs finit.

Pentru cei mici realizăm caiete școlare precum: caiet geografie, caiet muzică, caiet desen, vocabulare, caiete tip 1 si 2, blocuri de desen. Livrăm în Bacău orice cantitate de caiete școlare sau tipizate.

Flyerele sau pliantele sunt un mod foarte eficient și direct de a ajunge rapid la potențialii clienți. Doriți să promovați o afacere locală, să lansați un produs sau serviciu ori sa anunțați un eveniment privat? Tipografia Vega oferă certitudinea ca materialele sunt întotdeauna livrate la timp, atât în Bacău cât și în orice alt oraș din țară.

Aveți nevoie de printuri de mari dimensiuni sau comenzi personalizate? Ne bazăm pe echipamente tehnice performante și împreună cu echipa noastră de designeri, realizăm orice proiect în domeniul tipografiei, la cele mai înalte standarde de calitate.

Suntem întotdeauna în căutare  de noi parteneriate. Pentru orice lucrare ce trebuie executată într-o tipografie, VegaProd acceptă provocarea și vă garantează calitatea dorită la prețurile corecte. Echipa noastră de suport clienți vă stă la dispoziție pentru orice întrebare.

Coș cumpărături
Scroll to Top